× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Kontakt

Da gubljenje ili zamena putnih torbi nije retka pojava svedoči i podatak da zbog tog problema avio-kompanije godišnje izgube oko milijarde evra. Kako bi izbegli ovakve, neprijatne situacije, putnici na različite načine obeležavaju svoj prtljag bedževima, etiketama, nalepnicama. Međutim, tu se problem najčešće ne rešava, jer su sva ova „pomoćna sredstva“ vrlo nepouzdana, lako se oštećuju i gube.

Plastične kartice za obeležavanje prtljaga (luggage tag) pokazale su se kao daleko praktičnije rešenje. Čine ga jedna ili dve kartice sa prostorom za ispisivanje ličnih podataka vlasnika. Izrađene od kvalitetne plastike, ove kartice su otporne na cepanje i habanje. Za torbe se kače silikonskom gumicom ili specijalnom metalnom žicom i gotovo je nemoguće da se pokidaju u transportu.

Pored podataka o vlasniku, plastične kartice za obeležavanje prtljaga imaju dovoljno prostora i za logo ili slogan vaše kompanije. Kada se mogućnost brendiranja spoji sa praktičnom stranom ovog rešenja, dobijate idealan korporativni poklon za vaše klijente, ali i dobar promotivni materijal kog vidi ceo svet.

Bilo da se koriste za obeležavanje kofera, putnih torbi, rančeva, ručnog prtljaga, sportskih torbi ili torbi za laptop, ove kartice postaju vaš mali bilbord koji čini vašu promotivnu kampanju neprekidno aktuelnom.

Kao stalni saputnik vaših klijenata i saradnika, kartica za obeležavanje prtljaga će stići i do onih ljudi i delova sveta o kojima možda niste ni razmišljali. Gde god budete putovali vi ili vaši klijenti, tu će biti prisutan i logo vaše kompanije. Tako ćete pored negovanja saradnje sa starim klijentima, otvoriti prostor i za nove ljude i nove uspešne poslove.