× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Kontakt
Blanko kartice za cene

Prednosti blanko kartica za cene:

  • ušteda vremena i novca
  • visok kvalitet štampe
  • pogodne za kontakt sa hranom

Edikio rešenje obuhvata sve elemente koji su vam potrebni da biste brzo i jednostavno kreirali cene na plastičnim karticama. Jedan od ovih elemenata su i blanko kartice koje omogućuju veliku fleksibilnost. Njihovom upotrebom štedite vreme i novac, jer sami, prema vašim potrebama i potrebama poslovanja, kreirate cene na plastičnim karticama.

Edikio blanko kartice za cene izrađene su od kvalitetnog materijala, izdržljive su, vodoperive i pogodne za kontakt sa hranom. Njihova ravna površina obezbeđuje preciznu štampu, otisak jasnih boja i dobro definisanih bar-kodova.

Kao i riboni za štampače, i ove kartice se instaliraju veoma jednostavno, u jednom koraku.

U zavisnosti od modela štampača, za kreiranje cena se mogu koristiti bele, crne ili kartice u boji, dostupne u različitim formatima:

  • standardne ili dugačke crne kartice : Flex rešenje za dva formata - 120 x 50 mm (4.72” x 1.97”) ili 150 x 50 mm (5.90” x 1.97”)
  • bele kartice za monohromatsko štampanje (crno, crveno, zeleno, plavo) ili štampanje u boji, formata kreditne kartice ili 54 x 28 mm (2.13” x 1.10”)
  • kartice u raznim bojama ili kartice sa imitacijom table za pisanje u jednobojnoj štampi (crno, plavo, belo, crveno ili zeleno).

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprint/product2.php on line 383
Naruči sada