× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Blog Kontakt

Kupci nepogrešivo prepoznaju posvećenost i efikasnost kojom pristupate svom poslovanju. To pokazujete pre svega kroz kvalitet proizvoda i dobru uslugu, ali i prijatan ambijent vašeg objekta. Kupci znaju da vodite računa o njima, osvajate njihovo poverenje i oni vam se vraćaju, ali vas preporučuju i drugima.

Kako da dodatno podstaknete prodaju i istaknete se u odnosu na konkurenciju?

Cena je osnovni vid komunikacije između robe i potrošača. To je ono ka čemu kupac najviše usmerava svoju pažnju. Cene na plastičnim karticama daju vašoj prodavnici skladan i autentičan izgled, doprinose jačanju vašeg brenda, a njihova praktična strana donosi vam uštedu vremena i novca.

Ove cene su izrađene od kvalitetne plastike što ih čini otpornim na habanje, hladnoću, toplotu i vlagu. Za razliku od laminiranih i papirnih cena, veoma su izdržljive i lako se održavaju jer su vodoperive.

Potrošači traže precizne informacije o proizvodu. Zanima ih sastav, poreklo, energetska vrednost artikla, alergeni. Svi ovi podaci su dostupni i lako čitljivi na plastičnim cenama. Ove kartice imaju i dodatnu vrednost, jer na njihovoj poleđini možete odštampati informacije koje pomažu prodavcima u komunikaciji sa kupcima.

Edikio rešenje ima i posebnu opciju za obeležavanje naziva proizvoda. Pomoću ove opcije, oznake proizvoda na plastičnim karticama postaju naročito dobro rešenje za ketering službe, restorane, kafee, hotele i druge ugostiteljske objekte. Pored toga što su lake za održavanje i bezbedne u kontaktu sa hranom, ove oznake odštampane izabranim fontom dodatno će doprineti ekskluzivnom i prefinjenom izgledu svakog objekta.

Edikio program je specijalno osmišljen da omogući kreiranje autentičnih kartica za isticanje cena i naziva proizvoda brzo, jednostavno i kvalitetno.

Cards Print kao zvanični distributer proizvoda kompanije Evolis obezbeđuje vam kompletno rešenje za isticanje cena, od kartica različitih boja i dimenzija, preko tri modela štampača, do ribona i držača za kartice.