× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Blog Kontakt
Hotelske ključ kartice

Prednosti hotelskih kartica:

  • omogućuju laku i pouzdanu kontrolu pristupa
  • ubrzavaju proces čekiranja
  • smanjuju mogućnost zloupotrebe ključeva
  • omogućuju gostima jednostavno korišćenje raznih programa u hotelu
  • uvek pri ruci, lako dostupne gostima

Hotelske kartice često su prvi brendirani predmeti koje gosti vide i dodirnu kada stignu u vaš hotel. One doprinose besprekornom i prijatnom boravku vaših gostiju, jer im omogućuju jednostavan pristup sobama, korišćenje raznih pogodnosti kao što su spa programi, plaža ili igra u kazinu i hotelskom klubu itd.

Pored toga što olakšavaju i ubrzavaju proces čekiranja pri dolasku i odlasku gosta, hotelske ključ kartice i vama omogućuju laku i pouzdanu kontrolu pristupa. Čak i ako se zagube ili budu ukradene, odmah ih možete deaktivirati i izdati novu ključ karticu. Ovim sprečavate svaku zloupotrebu i neprijatnost, ali i dodatni trošak zbog menjanja cilindara i narezivanja drugih ključeva.

Ove kartice su praktične, mogu se čuvati u novčaniku ili na privesku i lako biti pri ruci gostima u svakom trenutku. 

Iako su ključ kartice najpoznatiji deo hotelskog rešenja, plastične kartice mogu se koristiti i u druge svrhe - kao deo vašeg loyalty programa, kao kartice za rezervaciju peškira ili za pristup garaži i parkingu itd.

Sve ove kartice, pomoću efektnog dizajna, postaju i reklama vašeg brenda. Od momenta ulaska i rezervisanja sobe, pa tokom celog boravka, plastične hotelske kartice su uvek uz goste doprinoseći da vaš brend bude upamćen kao sastavni deo njihovog odmora ili uspešnog poslovnog putovanja. 

Naruči sada