× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Kontakt
Pristupnice, bar-kod nalepnice i holderi

Na koji način pristupnice, holderi i bar-kod nalepnice pomažu vašem poslovanju:

  • pojednostavljuju proces učlanjenja 
  • pomažu u marketinškoj strategiji
  • smanjuju mogućnost greške pri dodeljivanju kartica
  • jačaju imidž vaše kompanije ili organizacije
  • korisnici mogu odmah da koriste karticu

Pristupnice su start kojim otvarate određeni program korišćenja kartica za svoje klijente. Pored toga što sadrže neophodne lične podatke korisnika, one vam daju informacije koje vam mogu pomoći u marketinškoj strategiji. Moći ćete u pravo vreme da obavestite korisnike o promocijama, pogodnostima ili novom proizvodu koji ste pripremili za njih.

Bar-kod nalepnice su osmišljene kao solucija koja olakšava proces pristupanja određenom programu. Pomoću nalepnica koje se sa kartice prebacuju na pristupnicu, smanjuje se mogućnost zamene ili gubljenja kartica koje treba dodeliti korisniku. Štedite vreme vaših zaposlenih koji ne moraju da traže i upoređuju bar-kodove sa gomile kartica i pristupnica da bi bili sigurni da će odgovarajuća kartica stići do pravog korisnika.

Da bismo zaokružili čitavo rešenje, u našu ponudu uvrstili smo i holdere za kartice. Jedinstvenim dizajnom i brendiranjem, ovi holderi mogu da prate i oslikaju imidž vaše kompanije i da na pravi način prenesu njene vrednosti na korisnike.  


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprint/product2.php on line 383
Naruči sada