× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Blog Kontakt
Članske kartice

Zašto plastične članske kartice:

  • lakša identifikacija članova
  • jačanje poverenja i pripadnosti
  • mogućnost implementiranja čipa ili magnetne trake

Pristupnice  su start kojim otvarate određeni program korišćenja kartica za svoje klijente.

Pored toga što sadrže neophodne lične podatke korisnika, one vam daju informacije koje vam mogu pomoći u marketinškoj strategiji. Moći ćete u pravo vreme da obavestite korisnike o promocijama, pogodnostima ili novom proizvodu koji ste pripremili za njih.

Bar-kod nalepnice su osmišljene kao solucija koja olakšava proces pristupanja određenom programu. Pomoću nalepnica koje se sa kartice prebacuju na pristupnicu, smanjuje se mogućnost zamene ili gubljenja kartica koje treba dodeliti korisniku. Štedite vreme vaših zaposlenih koji ne moraju da traže i upoređuju bar-kodove sa gomile kartica i pristupnica da bi bili sigurni da će odgovarajuća kartica stići do pravog korisnika.

Da bismo zaokružili čitavo rešenje, u našu ponudu uvrstili smo i holdere za kartice.

Jedinstvenim dizajnom i brendiranjem, ovi holderi mogu da prate i oslikaju imidž vaše organizacije ili udruženja i da na pravi način prenesu njene vrednosti na korisnike.  

 

Specifikaciju kartice možete preuzeti ovde cp_spec

Složićete se s tim da je teško zamisliti uspešan sportski klub bez fanova ili biblioteku bez korisnika. Ljudi okupljeni oko istih interesovanja grade jedan naročit krug i svako udruženje čine posebnim.

Članske kartice označavaju pripadnost udruženju i glavno su sredstvo identifikacije svakog člana. Međutim, one mogu biti i jedan od načina da članovima pokažete koliko su važan deo vaše organizacije i time dodatno podstaknete njihovu lojalnost.

Plastična članska kartica koja je efektno dizajnirana, sa logoom ili sloganom udruženja, još više povezuje članove međusobno, ali ih vezuje i za vas. Njihovu privrženost možete nagraditi posebnim programima koji su im uz člansku karticu dostupni.

Same kartice mogu se nadograditi čipom ili magnetnom trakom koji pored osnovnih podataka o korisnicima, sadrže i dodatne informacije formirane prema potrebi organizacije ili udruženja.

Naruči sada