× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Kontakt
Kartice vernosti

3 razloga zašto da uvedete plastične kartice vernosti:

  • podstiču prodaju
  • jačaju imidž i poslovni odnos
  • potrošači vole da ostavljaju novac kompanijama koje pokazuju da im je stalo do njih

Pristupnice su start kojim otvarate određeni program korišćenja kartica za svoje klijente.

Pored toga što sadrže neophodne lične podatke korisnika, one vam daju informacije koje vam mogu pomoći u marketinškoj strategiji. Moći ćete u pravo vreme da obavestite korisnike o promocijama, pogodnostima ili novom proizvodu koji ste pripremili za njih.

Bar-kod nalepnice su osmišljene kao solucija koja olakšava proces pristupanja određenom programu. Pomoću nalepnica koje se sa kartice prebacuju na pristupnicu, smanjuje se mogućnost zamene ili gubljenja kartica koje treba dodeliti korisniku. Ovim štedite vreme vaših zaposlenih koji ne moraju da traže i upoređuju bar-kodove sa gomile kartica i pristupnica da bi bili sigurni da će odgovarajuća kartica stići do pravog korisnika.

 

 

Da bismo zaokružili čitavo rešenje, u našu ponudu uvrstili smo i holdere za kartice.

Jedinstvenim dizajnom i brendiranjem, ovi holderi mogu da prate i oslikaju imidž vaše kompanije i da na pravi način prenesu njene vrednosti na korisnike.  

Specifikaciju kartice možete preuzeti ovde cp_spec

Tajna uspešne trgovine leži u dobrom poznavanju kupaca i njihovih kupovnih navika, ali i u načinu na koji odgovarate na njihovo poverenje.

Na koji način trenutno nagrađujete vaše stalne klijente, da li ih odvajate od onih koji vašu prodavnicu posete povremeno?

Kada je kupac u nedoumici da li da kupi nešto u vašoj prodavnici, ponudite mu karticu lojalnosti, nagradite njegovo poverenje i podstaknite ga da ponovo kupuje kod vas.

Osmislite odgovarajuće pogodnosti koje će biti dostupne vlasnicima lojalti (loyalty) kartica. Sakupljanje poena svakom kupovinom sve do određenih benefita, kao i različiti popusti, potencijalne kupce pretvaraju u zadovoljne kupce koji vam se uvek vraćaju. Kupovina u vašem objektu kod njih više neće stvarati osećaj potrošenog novca, već još jedan korak ka nagradi.


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprint/product2.php on line 379
Naruči sada