× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Kontakt
Vizit kartice

Zašto plastična vizit karta:

  • ističe vas u odnosu na ostale

  • ostavlja upečatljiv utisak

  • izdržljiva je i otporna na oštećenja

Specifikaciju kartice možete preuzeti ovde cp_spec

Verovatno vam je poznat onaj osećaj kada se sa nekim upoznate i od svega zapamtite samo svoje ime. Posle nekog vremena hteli biste da ponovo uspostavite komunikaciju s tom osobom, ali vam je neprijatno da priznate da ste ime vašeg sagovornika - zaboravili. Još je neprijatnije kada želite sa nekima da razvijete poslovni odnos i shvatite da oni nisu upamtili vas.

Vizit karta je ovde pravo rešenje.

Šta prvo uradite kada dobijete standardnu vizit kartu od osobe koju ste upoznali na poslovnom sastanku, seminaru ili konferenciji? Pretpostavljamo da je stavite na mesto gde držite i ostale vizit karte. Šta mislite, šta sa vašom standardnom vizit karticom urade osobe sa kojima ste se upoznali? Verovatno isto!

Zar ne bi bilo zgodno u takvoj situaciji imati nešto što će vas izdvojiti iz mase?

Efektna plastična vizitkarta je dobar uvod u razgovor.

Dobro dizajnirane i kvalitetno izrađene plastične vizit kartice su rešenje koje na sagovornika ostavlja upečatljiv utisak o vama i vašoj kompaniji. One su vaš alat koji pokreće pažnju i komunikaciju baš u onom smeru u kom vi želite.

Dugogodišnje iskustvo i rad sa različitim klijentima pokazalo nam je kolika je moć PVC vizit karte. Štampa vizit karti je polje u kom možemo mnogo da ponudimo. U tome smo više od 10 godina i znamo šta različiti materijali, efekti, personalizacija mogu da urade da kartica ne bude samo obični komad plastike, već kreativni pokazatelj vaše jedinstvenosti.

Koliko plastične vizit kartice mogu da budu inspirativne, pokazuje još jedna njihova mogućnost. One mogu biti napravljene od posebne vrste providnog materijala, što ih čini posebno upečatljivim. To vam pruža još veći zamah za kreativnost. Uz određene detalje i odgovarajući dizajn, transparentna vizit kartica istaći će vas na pravi način. U zavisnosti od vrste laminacije (sjaj ili mat laminacija), mogu se postići dva različita efekta na transparentnim karticama.

• mat laminacija – frosted efekat: površina kartice ima izgled peskiranog stakla

• sjaj laminacija – clear efekat: karticu odlikuje veća prozirnost i jasniji sjaj

Naruči sada