Uverite se u kvalitet naših proizvoda - pogledajte naš asortiman
ŠTAMPAČI PLASTIČNIH PVC KARTICA

štampaci kartica, laminatori ...

Cards Print je ovlašćeni distributer vodećih firmi ID štampača pvc kartica. Mi ćemo Vam pomoći da nađete odgovarajući ID štampač za Vašu primenu. U ponudi imamo sve vrste čitača čip kartica, smart kartica i magnetnih plastičnih kartica, firmi Gemalto i Omniky.

PRATEĆA OPREMA

trakice, držači kartica, pvc blanko i štampane kartice . . .

Blanko PVC / Štampane kartice

listing-id-kartice Kvalitetne i dugotrajne blanko kartice pravljene su od najkvalitetnijih materijala. U ponudi imamo širok spektar blanko kartica.

Čitači ličnih karata / Čip kartica

listing-citaci-kartica Kao ovlašćeni distributeri, u ponudi imamo čitače čip kartica ( lične karte i saobraćajne dozvole ), magnetnih kartica i RFID Beskontaktnih kartica firmi Gemalto i Omniky koji imaju najbolju ponudu čitača čip i magnetnih kartica.

Držači ID Kartica

listing-drzaci-id-kartica U ponudi imamo ID Držače kartica od Polikarbonata, Tvrde i Meke plastike, kao i JoJo držače ,krokodil štipaljke Sastavljeni od najboljih materijala. Teško se lome, dugotrajni su, kvalitetni.

Okovratne Trakice

listing-okovratne-trakice Postale su širom sveta obavezni deo marketing rešenja ozbiljnih kompanija. Izradjene od kvalitetnih poliester materijala, modernog izgleda, sa vašim zaštitnim znakom postaće obavezan deo vaše saradnje...

RFID Media

RFID-gallery Misija RFID tehnologije je da uz pomoć radio frekvencije oblikovane u mirkočipu poboljša način savremenog poslovanja.

RFID mediji mogu biti izrađeni u različitim oblicima a najpopularniji su: RFID kartice, RFID privesci, RFID narukvice i RFID nalepnice.

Vip narukvice

image-Tyvek-Wristband-61 - Id VIP narukvice najjeftinije i najprofesionalnije rešenje za:
žurke po klubovima, sve vrste festivala, sportske manifestacije, razne druge organizovane skupove.
Za sve dodatne informacije posetite naš veb sajt: www.vipraukvice.rs
loyalty-icon

Loyalty i Gift program za vaše potrošače

Izgradite bazu vaših vernih kupaca. Prvi put kod nas, Loyalty sistem je već dugi niz godina široko rasprostranjen u inostranstvu kao najbolji vid kontrole mušterija za mala i velika preduzeća. Vaši potrošači dobijaju posebnu karticu.

CARDS PRINT LOYATY PROGRAM

DA LI STE KORISNIK LOYALTY PROGRAMA?

Prijavite se na Loyalty Newsletter - nemojte propustiti ekskluzivne vesti kao Lojalti partner.