× Početna Proizvodi Paketi O nama Naš tim Naša misija Kontakt
Dvodelne kartice sa prozorom

Zašto da se opredelite za dvodelne plastične kartice sa prozorom:

  • fleksibilne – omogućuju da vaši podaci budu vidljivi koliko vi želite
  • izdržljive i otporne na oštećenja
  • dobar promotivni poklon

Kad pogledate luggage tag, rekli biste – sitnica. Simpatičan detalj na putnoj torbi. Međutim, punu meru njegove važnosti osetio je svako kome je putovanje pokvarila vest da njegov prtljag nije stigao sa njim. Ovo iskustvo dele mnogi putnici i više ne pomišljaju da bez kartice za obeležavanje prtljaga kreću na put.

Da bi kartica za prtljag bila funkcionalna treba da je izdržljiva, da sadrži čitko ispisane podatke vlasnika i da se jednostavno raspoznaje među ostalim putnim torbama.

Međutim, dok neki putnici insistiraju na tome da im podaci budu lako i brzo uočljivi, drugima nije prijatno da njihovi lični podaci budu tako transparentni. Ovaj problem rešavaju dvodelne plastične kartice sa prozorom. Njih čine dve spojene kartice od kojih je jedna cela, a druga ima prorez (prozor) koji omogućuje da se vide ispisani podaci. U zavisnosti od toga da želite da se vaši podaci prikažu u celini ili da bude vidljiv samo njihov određeni deo, izaberite kartice sa veličinom proreza koji vama odgovara. Kartice sa širokim prozorom, prikazaće sve vaše podatke, a one sa užim samo podatke koje želite da istaknete.

 


Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/urkecp/webapps/cardsprint/product2.php on line 377
Naruči sada